Diensten

Service op maat

Uw onafhankelijkheid en zelfstandigheid worden gewaarborgd door het zeer gevarieerde en gepersonaliseerde dienstenaanbod waarvan u volgens eigen wensen gebruik kunt maken.

 

U kunt beroep doen op ons eigen personeel voor de schoonmaak van uw woning, huishoudelijke hulp en kleine klusjes. In het restaurant wordt uw maaltijd vers bereid door de chef-kok en indien gewenst worden middag- en avondmaal op uw appartement geserveerd. U kunt ook privé-feesten en familiereünies laten doorgaan in het stijlvolle kader van het cafetaria.Voor uw dagelijkse inkopen van voedingsmiddelen, dranken en kranten kunt u gebruik maken van onze boodschappendienst.

 

Medische en persoonlijke verzorging is steeds mogelijk in uw eigen vertrouwde appartement, door ons eigen personeel dat 24u per dag aanwezig is.

 

Faciliteiten voor uw comfort

Het restaurant, de bar, de salons en het cafetaria met zonneterras vormen het levendige hart van de residentie. Het video-theater biedt alle ontspanningsmogelijkheden, van filmvoorstellingen tot muziekconcerten.

 

Om uw huishoudelijk werk te vergemakkelijken zijn er verscheidene wasserettes voorzien en voor uw kleine dagelijkse inkopen is er een winkeltje ter uwer beschikking. Als u behoefte hebt aan enkele stille momenten, kunt u zich terugtrekken in de bezinningsruimte.

 

Indien u gasten voor enkele dagen ontvangt, kunnen zij ook blijven logeren in de hotelkamers van de residentie. In het wellnesscentrum wordt uw levenskwaliteit en vitaliteit ondersteund met massages en lichaamsverzorging. Uw fysieke conditie kunt u op peil houden in de fitnesszaal, onder de deskundige begeleiding van onze toegewijde kinesisten.