Vrije tijd & levensstijl

Gezelschap en vrijetijdsbesteding

De salons en het cafetaria zijn een ideale sociale ontmoetingsplaats die ook openstaat voor uw gasten. Regelmatig worden culturele en onstpanningsactiviteiten georganiseerd in en buiten de residentie (concerten, theater, kunstexposities, seminaries, modeshows en daguitstapjes).

 

De inwoners van Ter Korbeke hebben alle mogelijkheden om actief bezig te zijn en sociale contacten te onderhouden. Zelfs in deze rustige woonomgeving is er altijd iets te zien en te beleven.

 

 

Privacy en vrijheid

De residenten genieten de grootst mogelijke vrijheid en privacy. Alle appartementen hebben een eigen privatief terras of tuintje; daarnaast staat natuurlijk de gehele parktuin open voor alle inwoners.

 

Veiligheid en geborgenheid

In het complex is dag en nacht gespecialiseerd personeel aanwezig, waarop u in geval van nood beroep kunt doen via het electronisch alarmsysteem.

 

De veiligheid van de gebouwen wordt verder geoptimaliseerd met een brandalarmsysteem, rookdetectoren, camerabewaking en een inbraakalarmsysteem. In het verkeersvrije, private parkdomein kan men onbekommerd wandelen zonder gevaar voor snelrijdende auto's of andere bedreigingen.

 

 

Woonzekerheid

De solide reputatie van Ter Korbeke geeft u de grootst mogelijke woonzekerheid. Zelfs indien men langdurig persoonlijke hulp zou nodig hebben, kan men altijd blijven rekenen op alle noodzakelijke huishoudelijke diensten en persoonlijke zorgen.