Wellness

Om de levenskwaliteit en vitaliteit van de residenten nog breder te ondersteunen, biedt Ter Korbeke diverse behandelingen aan in het wellnesscentrum.

 

Ons unieke wellnesscentrum richt zich met specifieke en zachte behandelingen in het bijzonder tot senioren.

 

 

In de sfeervolle vertrekken kan genoten worden van:

 

Schoonheidsverzorging

Wie ouder wordt, beschikt over een bepaalde naturel. Schoonheid krijgt diepgang. Een frisse, verzorgde verschijning brengt het pure in evenwicht met de gratie van leeftijd. Schoonheidsverzorging heeft hier de taak deze troeven ten volle 'in de verf te zetten'.

 

Massages

Speciaal voor senioren worden er massages  aangeboden. Massages die ondersteuning of verzachting bieden bij plotse of chronische klachten. Massages die geheel gericht zijn op intense ontspanning.Massages die de perifere doorbloeding stimuleren en zo de huid revitaliseren. En massages die door hun stimulerende werking bijdragen tot een herboren lichaamsbeleving.

 

Manicure en pedicure

Handen en voeten worden levenslang intensief gebruikt. Aandacht en verzorging van deze onvervangbare instrumenten, is geen luxe. Niet in het minst wordt hier het nuttige aan het aangename gekoppeld. De noodzakelijke verzorging is tegelijkertijd een ontspanningsmoment.

 

Aromabaden

Een warmwaterbad is een buitengewoon verkwikkend medicijn. De zuiverende- en regenererende kracht van water is al eeuwen bekend.Een kuurbad verzacht pijn, verbetert kwaaltjes, ontgift en stuwt het bloed tot in de periferie.Het lichaam ervaart een nieuwe dynamiek door de weldadige invloed van water dat het lichaam als het ware weer tot leven masseert. Om het effect van de balneotherapie nog te intensiveren, worden etherische oliën gebruikt worden met specifieke werking zoals ontspanning, zuivering, stimulering.

 

Relaxatie

Spanning en stress zijn hoofdrolspelers in algemeen ongemak en ziekte. Ontspanning is dan ook (levens)noodzakelijk. Het Senior Wellnesscentrum stelt een luxueus floatingbad ter beschikking in een decor van stilte en rust.Op dit exclusieve waterbed, met een constante temperatuur van 37°C, kan je de sensatie ervaren van gewichtloosheid met tegelijk een zachte massage van waterjets. Bij deze zwevende relaxatie blijf je volledig droog en draag je gewoon gemakkelijke kleren.

 

Infrarood hemel

Onder een hemel van infraroodlampen, kunt u optimaal genieten van de therapeutische invloed van warmtestraling. Aan infrarood worden verschillende weldadige werkingen toegekend:verbeterde doorbloeding, stimulering van de stofwisseling, verbetering bij huidaandoeningen, sneller herstel van wonden, verlichting van reumatische aandoeningen, verzachting van pijnklachten, ...

 

 

Onze medewerkers staan met hun deskundigheid en ervaring in voor een professionele ontvangst. Er worden uitsluitend producten en materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt.